Locatie Ter Apel

De locatie, toegewijd aan St. Willibrordus, is een hechte gemeenschap die geworteld is in Ter Apel en omgeving. Binnen de locatie zijn het de vele vrijwilligers die mede vorm geven aan de locatie. Meestal zijn die vrijwilligers samengebracht in werkgroepen of beraden. Met genoegen kan worden vastgesteld dat de locatie door zeer vele mensen wordt gedragen. Dat is een kostbaar goed, waar we dankbaar en trots op kunnen zijn.

Willibrordus
Adres van de kerk en de pastorie:
Hoofdstraat 75
9561 JD  Ter Apel

Bankrekeningnummer:
NL38RABO 03601 00 813

Parochiekantoor:
Dinsdagmorgen geopend van 9.00 - 12.00 uur
Ria Reis-Herbers, tel: 0599-581313

Website:

za, okt 10, 2020 900
De Nederlandse bisschoppen hebben vandaag beraad gehad met de regering, minister Grapperhaus, over (opnieuw) verscherpte corona maatregelen. Klik hier voor de uitkomst van het beraad.

Bisdom nieuws