Dank brief Oekraïners


Tijdens de eucharistieviering van 26-02-2023, hebben twee families uit Oekraïne uit Oekraïne (die verblijven in Nederland) dank brieven gemaakt:

 

 

De brief met alleen tekst gaat als volgt:

24 februari, een jaar geleden ons Oekraïne werd wakker van het bombardement, raketten ons hele land ons volk huilde van bitterheid en pijn een jaar is verstreken voor ons is het jaar als een dag dat nooit eindigt. Denk aan de ogen van mijn zoontje, en zijn vraag “Mam, zal ik groeien” ouderdom werd onze oude mensen ontnomen. Kinderen werden onze kinderen ontnomen miljoenen levens werden genomen beste mensen van Nederland vandaag wil ik jullie allemaal bedanken. Bedankt dat je de deuren van je hart voor ons hebt geopend. Bedankt voor de vredige slaap van mijn kind. Bedankt voor de beveiliging hartelijk bedankt jullie zijn voor altijd in mijn hart. Met vriendelijke groeten twee families uit Oekraïne (die verblijven in Nederland).

 Terug gaan