Grunneger Dainst

Voor de 17e keer. is er op zondag 9 oktober 2022 weer een Grunneger Dainst in de Antoniuskerk in Muzzelknoal. De viering begint om 10 uur. Voorganger is evenals in alle voorgaande jaren onze “parochiezoon” pater Ben Bolmer. Het Antonius koor o.l.v. dirigent Klaas Withaar zal ook weer de liederen zingen in de Grunneger streektaal.

Noteer deze datum van 9 oktober alvast in uw agenda.

De laatste Grunneger Dainst was net voor dat de corona uitbraak in 2020. In februari 2021 en 2022. is de Grunneger  Dainst niet doorgegaan in verband met de toen nog steeds geldende coronamaatregel, maar nu mag het dan weer

In overleg met pater Ben Bolmer is de 17e Grunneger Dainst nu gepland op zondag 9 oktober 2022 om 10.00 uur en iedereen is nu ook weer van harte welkom. We reken ook dit jaar weer op een goed gevulde Antoniuskerk Na de dienst is. er koffiedrinken met Grunneger kouke in het Parochiehuis.

Waar:
Sluisstraat 77 9581 JD Musselkanaal