ontmoet onze 1ste communicanten


In de locatie Stadskanaal zullen op 15 mei 2022 de volgende jongeren de 1ste communie ontvangen, zij stellen zich alvast aan u voor:

 

Julia Maria Schür

Ik ben Julia, 8 jaar en zit in groep 5 van de Willibrordschool.

Mijn hobby is paardrijden.

 

 

Tijn Boltjes

Ik  ben Tijn, 10 jaar en zit in groep 6 van de Willibrordschool. Ik zit bij zwemclub Nova en doe aan wedstrijd zwemmen en dit doe ik met plezier. Verder hou ik van gamen, film kijken, buiten spelen op de trampoline en bootje varen en ook hou ik van Lego en Playmobil. Ik heb thuis een hele lieve trouwe vriend en hij heet Buddy.

 

Maarten Smit

Ik ben Maarten, 11 jaar en zit in groep 7 van de Willibrordschool.

Ik hou van voetballen, trampolinespringen en spelen met onze hond Dex.

 

 

 

Tessa Smit

Ik ben Tessa, 9 jaar en zit in groep 5 van de Willibrordschool.

Mijn hobby’s zijn voetballen, buiten spelen, knutselen, trampolinespringen en spelen met onze hond Dex.

 

 

Tycho Niemeijer

Ik ben Tycho, 9 jaar en zit in groep 6 van de Willibrordschool. Ik hou van voetballen, gamen en buiten spelen.

 

 

 

Juliette (Philomena Adriana) Schepers

Ik ben Juliette, 10 jaar en zit in groep 6 van de Willibrordschool. Mijn hobby’s zijn tennissen, dansen, knutselen en buiten spelen.

 

 

Dijanne Bults

Ik ben Dijanne, 8 jaar en zit in groep 5 van de Willibrordschool. Ik vind het erg leuk om te knutselen, muziek te maken en te dansen. Ook speel ik graag met mijn vriendinnen en zusjes.

 

 

 Jens Heutinck

Ik ben Jens, 10 jaar en zit in groep 6 van de Willibrordschool. Ik zit op voetbal. Verder vind ik handballen, gamen, spelen met vrienden, trampolinespringen en bordspelletjes spelen ook erg leuk! Op vakantie ga ik graag naar Italië.Terug gaan