Bowlen 13-03-2022

Op 13 maart zijn we met 29 jongeren uit onze parochie wezen bowlen. De dag begon om 11.00 uur met een druk bezochte viering in de kerk van Ter Apel waar onze Diaken S. J. Hof in voorging. Na afloop van de viering verzamelden de jongeren zich in het parochiehuis. Daar was eerst een lunch die heel goed was voorbereid door Jolanda.

Na de lunch werden de groepen verdeeld en zijn wij richting het bowlingcentrum in Odoorn gegaan. Van 13.00 tot 15.00 werd daar druk gebowld onder het genot van een hapje en een drankje.

Al snel was het weer 15.00 uur waarna wij weer terug zijn gegaan naar de kerk in Ter Apel waar de ouders de kinderen al opstonden te wachten. De jongeren hebben het erg naar hun zin gehad en vinden het zeker voor herhaling vatbaar.