Activiteiten Parochie Heilig Kruis

De activiteitengroep van de werkgroep Kerkopbouw is druk bezig met het organiseren van activiteiten voor alle parochianen van de Parochie Heilig Kruis.
De volgende activiteiten kunt u alvast in uw agenda zetten.

Op 26 juni 2022 is er om 12.00 uur een parochiële viering in Heede (D).
Er worden een fietstocht en een wandeltocht georganiseerd om gezamenlijk naar Heede te reizen.

Op 24 juli 2022 organiseren we na de viering van 11.00 uur in Kopstukken een BBQ.

Op 11 september 2022 houden we, na de viering van ons patroonsfeest in Stadskanaal, een zgn. ‘sing along‘!
Iedereen die mee wil doen is welkom. Na de viering is er eerst een lunch en daarna oefenen we samen 1 of 2 liederen in.
Het resultaat zal professioneel worden opgenomen en op onze website geplaatst.

Op 14 oktober 2022 organiseren we een puzzeltocht by night in het bos van Jipsingboertange.

T.z.t. volgt voor elke activiteit meer informatie op deze website en in het parochieblad.

Mocht u nu al vragen hebben, neem dan contact op met diaken Sander Hof.